forbot
Polska
Olej z krokosza barwieńskiego buy in Brzozów on Polski
Polski
    Olej z krokosza barwieńskiego buy in Brzozów on Polski
    Waluta PLN
    Olej z krokosza barwieńskiego buy in Brzozów on Polski
    Porównaj
    Dodać do stron ulubionych
    Podzielić się   ID: 32583:287541
    Kupić Olej z krokosza barwieńskiego
    Opis
    Widok kosmetycznego olejuŁopian

    Olej z krokosza jest otrzymywany z nasion krokosza barwierskiego. Zawiera najwyższy poziom zdrowego kwasu oleinowego, ze wszystkich roślin [aż 60-80%], a także kwas palmitynowy i arachinowy. Jest bogaty w witaminy A i E oraz niezbędne, nienasycone kwasy tłuszczowe i kwas linolowy. Olej z krokosza jest używany, jako olejek do ciała i dodatek do kosmetyków. Nadaje się dla osób z cerą tłustą i trądzikową, ze skłonnością do stanów zapalnych oraz po depilacji.

     Wykorzystanie oleju z krokosza w kosmetyce:

    -olejek do masażu

    -kosmetyk do depilacji

    - składnik kosmetyków przeciwtrądzikowych

     

    Zdjęcia
    • Olej z krokosza barwieńskiego
    • more

      Czy chcesz zobaczyć więcej zdjęć?

      Wysłać wiadomość
    Kupić olej z krokosza barwieńskiego
    Zamówienie
    Olej z krokosza barwieńskiego
    Ustalanie ceny
    Lub skontaktuj się ze sprzedawcą
    Spróbuj opisać krótko istotę Twojego pytania do sprzedawcy (co najmniej 20 znaków)
    Powrócićdo rozdziału "Masło kosmetyczne"
    Patrz także towary kategorie "Olejki kosmetyczne, eteryczne, do masażu"
    dla
    według produktów
    Twoja wiadomość powinna zawierać nie mniej niż 20 znaków. Wiadomość zawierać do 2000 znaków.
    Niezapełnione pola obowiązkowe
    Nieprawidłowo zapełnione pole
    Nieprawidłowo zapełnione pole
    Porównaj0
    WyczyśćWybrane pozycje: 0